Uvjeti otkaza rezervacije

Za ne dolazak (bez prethodnog otkaza) u rezerviranom terminu, gost plaća 100% od ukupnog iznosa.

Za otkaz rezervacije do 30 dana prije ugovorenog termina odmora, gostu se ne vraća uplačena akontacija.

Za otkaz rezervacije do 30 i više dana prije ugovorenog termina odmora, gosti imaju pravo iskoristiti akontaciju za neki drugi slobodan termin po vlastitom izboru u roku 12 mjeseci .

Cijena smještaja može se promjeniti u međuvremenu,te se gleda nova Cijena smještaja može se promjeniti u međuvremenu,te se gleda nova cijena smještaja.

Uplatom akontacije za rezervaciju termina, gost prihvaća “Uvjete otkaza rezervacije”.

Uvjeti korištenja Villa Romantica

Molimo vas da pažljivo pročitate sljedeće uvjete korištenja koji se odnose na boravak u Villa Romantica. Korištenjem naše vile, prihvaćate ove uvjete i obvezujete se poštovati ih tijekom vašeg boravka.

 

Rezervacija i plaćanje:

1.1. Za rezervaciju smještaja u Villi Romantica potrebno je izvršiti predujam ili uplatiti puni iznos unaprijed, ovisno o uvjetima rezervacije. Rezervacija postaje potvrđena nakon primitka uplate.

1.2. Sve cijene izražene su u valuti koju je vlasnik vile odredio i podložne su porezima i pristojbama koje su primjenjive na odredištu.

1.3. U slučaju otkazivanja rezervacije ili promjene datuma boravka, primjenjuju se naša pravila o otkazivanju koja su navedena prilikom rezervacije.

 

Pravila smještaja:

2.1. Gosti se obvezuju koristiti smještaj na odgovarajući način i poštivati pravila i propise vile.

2.2. Gosti su odgovorni za održavanje smještaja u čistom i urednom stanju tijekom boravka. Bilo kakva oštećenja ili gubitci namjerno ili nenamjerno uzrokovani gostom bit će naplaćeni.

 

Odgovornost:

3.1. Villa Romantica ne snosi odgovornost za bilo kakve ozljede, gubitke ili štetu koji mogu proizaći iz korištenja smještaja ili povezanih sadržaja.

3.2. Gosti su odgovorni za svoju osobnu imovinu i preporučuje se da osiguraju adekvatno pokriće osiguranja za vrijeme boravka.

 

Privatnost:

4.1. Prikupljanje, korištenje i zaštita osobnih podataka gostiju regulirano je našom politikom privatnosti. Molimo vas da pročitate našu politiku privatnosti kako biste bili upoznati s našim postupcima i obvezama.

 

Promjene uvjeta:

5.1. Zadržavamo pravo izmjene ovih uvjeta korištenja. Svaka ažurirana verzija bit će objavljena na našoj web stranici. Preporučujemo da redovito provjeravate uvjete korištenja kako biste bili informirani o eventualnim promjenama.

 

Važno je pridržavati se navedenih uvjeta korištenja tijekom vašeg boravka u Villa Romantica. Hvala vam na razumijevanju i suradnji. Uživajte u svom boravku i neka vam Villa Romantica pruži nezaboravno iskustvo.