Uvjeti rezervacije

Uvjeti korištenja Villa Romantica

Molimo vas da pažljivo pročitate sljedeće uvjete korištenja koji se odnose na boravak u Villa Romantica. Korištenjem naše vile, prihvaćate ove uvjete i obvezujete se poštovati ih tijekom vašeg boravka.

Rezervacija i plaćanje:

1.1. Za rezervaciju smještaja u Villi Romantica potrebno je izvršiti predujam ili uplatiti puni iznos unaprijed, ovisno o uvjetima rezervacije. Rezervacija postaje potvrđena nakon primitka uplate.

1.2. Sve cijene izražene su u valuti koju je vlasnik vile odredio i podložne su porezima i pristojbama koje su primjenjive na odredištu.

1.3. U slučaju otkazivanja rezervacije ili promjene datuma boravka, primjenjuju se naša pravila o otkazivanju koja su navedena prilikom rezervacije.

Pravila smještaja:

2.1. Gosti se obvezuju koristiti smještaj na odgovarajući način i poštivati pravila i propise vile.

2.2. Gosti su odgovorni za održavanje smještaja u čistom i urednom stanju tijekom boravka. Bilo kakva oštećenja ili gubitci namjerno ili nenamjerno uzrokovani gostom bit će naplaćeni.

Odgovornost:

3.1. Villa Romantica ne snosi odgovornost za bilo kakve ozljede, gubitke ili štetu koji mogu proizaći iz korištenja smještaja ili povezanih sadržaja.

3.2. Gosti su odgovorni za svoju osobnu imovinu i preporučuje se da osiguraju adekvatno pokriće osiguranja za vrijeme boravka.

Privatnost:

4.1. Prikupljanje, korištenje i zaštita osobnih podataka gostiju regulirano je našom politikom privatnosti. Molimo vas da pročitate našu politiku privatnosti kako biste bili upoznati s našim postupcima i obvezama.

Promjene uvjeta:

5.1. Zadržavamo pravo izmjene ovih uvjeta korištenja. Svaka ažurirana verzija bit će objavljena na našoj web stranici. Preporučujemo da redovito provjeravate uvjete korištenja kako biste bili informirani o eventualnim promjenama.

Važno je pridržavati se navedenih uvjeta korištenja tijekom vašeg boravka u Villa Romantica. Hvala vam na razumijevanju i suradnji. Uživajte u svom boravku i neka vam Villa Romantica pruži nezaboravno iskustvo.

Uvjeti otkaza rezervacije

Za ne dolazak (bez prethodnog otkaza) u rezerviranom terminu, gost plaća 100% od ukupnog iznosa.

Za otkaz rezervacije do 30 dana prije ugovorenog termina odmora, gostu se ne vraća uplačena akontacija.

Za otkaz rezervacije do 30 i više dana prije ugovorenog termina odmora, gosti imaju pravo iskoristiti akontaciju za neki drugi slobodan termin po vlastitom izboru u roku 12 mjeseci .

Cijena smještaja može se promjeniti u međuvremenu, te se gleda nova cijena.

Uplatom akontacije za rezervaciju termina, gost prihvaća “Uvjete otkaza rezervacije”.